MKDNews.com

Tag "Орландо"

Масакр во геј клуб во Орландо, најмалку 50 убиени (Видео)

  Масакр во геј клуб во Орландо, најмалку 50 убиени (Видео)

Најмалку 50 луѓе се убиени во вооружен напад на неидентификуван маж во клубот Пулс во центарот на Орландо, Флорида. Напаѓачот, според

0 comment Read Full Article