MKDNews.com

Tag "мозочен удар"

„Издржи другару мој, само издржи“, драматична борба за живот кај Демир Капија

Драматична борба за живот се случи завчера на ридот Kраставец кај Демир Kапија. Еден од членовите на археолошка екипа на

0 comment Read Full Article

По мозочен удар прозборел и проодел имитирајќи ја едногодишната ќерка

Марк Елис, 24-годишен Англичанец повторно проодел и прозборел имитирајќи ги звуците и движењата на неговата ќерка Лола-Роуз родена две седмици

0 comment Read Full Article