MKDNews.com

Занимливости

Видео: Собир на Ферари Ф40 во Silverstone

Најголемиот Ferrari F40 собир со вкупно Педесет и осум возила се одржа денес во Silverstone.Педесет и осум Ferrari F40 излегоа на историската Англиска патека за да направат параден круг за

0 comment Read Full Article

Ја запросил на жичара и како Супермен со сајла ја симнал на земја

Оваа фотографија се врти на социјалната мрежа фејсбук ако оваа приказна е вистинина секоја чест на момчето за инвентивноста и за романтичниот гест, пренесува денеска порталот Според она што е

0 comment Read Full Article