MKDNews.com

Второ видео од акцијата “Шпион”(видео)

септември 17
14:56 2013

Полицијата објави второ видео од рамките на акцијата “Шпион”, по вчерашните приведувањата во акцијата наречена „Шпион“ поденесени се 20 кривични пријави, обвинетите се теретат за следниве кривични дела злосторничко здружување, злоупотреба на положба, измама, уцена и шпионажа.

Во продолжение погледнете како изгледала акцијата за апсење на осомничените ,иако некои беа ослободени .

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment