MKDNews.com

Трудна е од сопствениот син и сака да се мажи за него (фото)

септември 11
14:20 2013

Бети Мбереко објаснила дека вложила многу пари во образованието и иднината на својот син Фариј, за некоја друга жена сега да има право врз него.
Една жена од Зимбабве, која тврди дека веќе три години е во интимна врска со сопствениот син и со него чека дете, сака да се омажи со него.

Бети Мбереко барала од старешината на селото Мабинго во кое живеат, да им дозволи да се венчаат бидејќи се “многу заљубени”.

Оваа жена, која започнала врска со својот син Фариј Мбереко кога тој имал 20 години, објаснила дека вложила премногу пари во образованието и иднината на својот син, за некоја друга жена сега да има право врз него, и дека повеќе сака таа да се омажи со него.

“Пуштете ме да уживам во резултатите на мојот труд”, му објаснила на старешината на селото, образложувајќи ги причините за своето бизарно барање.

Како и да е, селаните одбиваат да дозволат таков брак затоа што може да донесе “несреќа” помеѓу останатите жители во селото, и затоа побарале мајката и синот да ја прекинат врската, или да го напуштат селото.
mothersonmarriage

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment