MKDNews.com

Спасен давеник во Струга

септември 02
20:19 2013

На машка плажа во Струга околу 10 часот спасено е од давење 17 годишно момче,неофицијално,ученик во Гимназија.

Момчето влегло во вода,но набргу почнало да се дави.Тоа го забележиле некои од присутните кои веднаш го извадиле од водата.Момчето било пренесено во Струшката болница каде добил соодветна медицинска помош,а потоа било однесено во болница во Скопје.

Не е познато за какви повреди се работи и зошто давеникот е префрлен во Скопје.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment