MKDNews.com

Пронајден е женски труп кај Панорама, можно да е Французинката Валери

септември 09
08:06 2013

Во близина на шумата до кичевскиот хотел Панорама попладнево е пронајден женски труп во распаѓање. Полицијата ја потврдува оваа информација, но евентуални детали за идентитетот на телото најавува за денес.

Постојат сомневања дека починатата можно да е исчезнатата Французинка Валери. Таа на 25 јули беше пријавена од нејзиниот сопруг од Кичево дека е изгубена.

Пред неколку дена сопругот на Валери понуди парична награда од 5.000 евра за каква било информација за неговата сопруга.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.