MKDNews.com

Ова е најмалата жена на светот (видео)

септември 15
16:55 2013

jyoti-amgeЏоти Анге од Индија е најмалата или најкратката жена во светот а има 20 години, но таа престанала да расте на тригодишна возраст. Таа е висока само 61 санитематар и, таа неодама го посети Њујорк за прв пат каде што беше внесена во книгата Гинисовата книга на рекорди за 2014 година. На нејзина сметка водителот Џими Кимл се малку пошегува, погледнете

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment