MKDNews.com

Македонија поднесе жалба за судењето против Црногорците (видео)

септември 04
20:30 2013

По завршувањето на мечот со кошаркарската репрезентација на Црна Гора, нашата делегација поднесе официјална жалба за непризаениот поен на нашите кошаркари во последните секунди.Перо Антиќ ја потпиша жалбата веднаш по крајот на мечот, а се очекува по ова прашање да заседава комисија на ФИБА.Иако овие жалби никогаш не поминуваат, и покрај повредата на правилата, сепак од наша страна се надеваат дека апелите ќе донесат позитивна развршница. За тоа дека навистина имаше повреда на правилата, докажува и следнава фотографија: wpid-dokaz.jpg


.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.