MKDNews.com

Мачка може да го отклучи новиот iPhone 5s (видео)

септември 20
11:43 2013

Технолошкиот сајт, TechCrunch, сакале да го тестирате новиот сензор на допир кој им овозможува на сопственикот на телефонот iPhone 5s и на четорица други да можат да го отклучат телефонот користеќи технологија за препознавање отисци.

Како што можете да се види во видеото , новиот сензор за отпечатоци за да го отклучите новиот телефон на Apple iPhone 5s не е ограничен само на човечки корисници.

По неколку неуспешно обиди, ја става шепа на мачето на сензорот од iPhone 5s и препознава како еден од корисниците избрани за одклучвање на телефонот.

Tags

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment