MKDNews.com

Хаос во дворецот на Јованка Броз ,вилата пред распаѓање (видео)

септември 01
18:04 2013

Вилата од 750 метри квадратни во која живее Јованка Броз е буквално пред распаѓање. Од нејзиното доделување од страна на државата па се до денес, таа сама се грижи за одржување на огромниот посед.Погледнете како овој објект изгледа денес.

Tags

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.