MKDNews.com

Денис Родман има три раце? (фото)

септември 07
22:43 2013

Како што предходно беше јавено Денис Родман беше повторно во посета на Северна Кореја но, овој пат како ‘кошаркска дипломатска турнеја’.

При средба со диктатор Ким Јонг Ун, на една од фотографиите може да се забележи дека Роднам се чини дека има 3 раце.

Сепак знаеме дека може само да биде лош фотошоп ,зошто Денис Родман долги години играше само со две раце.

ay_117864758

ay_117867388

ay_117869887

ay_1178967471

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment