MKDNews.com

Демант

септември 02
23:58 2013

mkdnews.com.logoПред извесно време на mkdnews.com беше објавена превземена статија од порталот glasotnavistinata по што стигна денамт од извесен ВАСКО ЈОЛЕСКИ од Струга кој тврди дека бил навреден. Mkdnews.com не автор на наведената статијата туку ја има превземено при што на видливо место го има истакнато изворот на веста. Со овој демант Mkdnews.com се извинува ако се неточни тврдења и ако е нанесена некаква душевна болка.
Демантот од ЈОЛЕСКИ го ојавуваме во челост:
Сакам најостро да демантирам дека јас ВАСКО ЈОЛЕСКИ од Струга со
ЕМБГ: 1***********6 стојам зад некој си бесплатен портал или дека воопшто поседувам таков портал .
Невистина е и тоа дека некогаш сум земал или доставувал некои документи поврзани со државна безбедност или со некои си наводни (КОДОШИ).
Сакам да истакнам дека Лицето “Д.П (Драган Петрески)“ Кое вие го споменувате во вашата објава како лице со кое наводно сум соработувал го имам сретнато само по улица и никогаш не дошло до било каква соработка помеѓу мене и него.
Исто така демантирам дека некогаш сум бил дел од членовите на Општинскиот Комитет на ВМРО ДПМНЕ Струга , сакам да кажам дека немам ниту една партиска функција во мојата матична партија ВМРО ДПМНЕ ,односно сум обичен член.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.