MKDNews.com

Земјата голта цела зграда на Флорида (видео)

август 13
20:28 2013

Една зграда на Флорида одеднаш започнала да пропаѓа во земја, кога под неа се отворила голема дупка.
Оваа трагедија е успејал да ја спречи чуварот кој им рекол на сите да излезат и да бегаат

Вилата набрзо била евакуирана. Дупката се создала под средиштето на вилата.
Цел инцидент бил снимен на видео камера.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment