MKDNews.com

Владијата Тимотеј исвиркан во Октиси (видео)

август 25
16:36 2013

Владиката Тимотеј при пристигнувањето во Октиси иако беше поздравен од верниците од православна вероисповест, со свирежи беше пречекан од граѓаните со муслиманска вероисповест кои го имаа целосно блокирано местото каде што денеска требаше да се постават темелите за изградба на црквата Свети Димитрија.

Пристигнувањето на Владиката Тимотеј ја до подгреа ситуацијата, затоа што беше исвиркан од страна на муслиманското население.

 

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment