MKDNews.com

Тони Брекстон со гол задник на концерт (видео)

август 18
18:24 2013

Брекстон пееше со гол задник пред публиката во Њу Џерси. Таа не забележа кога фустанот и се „откина“ и продолжи да си ja пее „He Wasn’t Man Enough“ додека публиката која доби многу повеќе за своите пари, восхитено врискаше.

Мора да мислела дека извиците се поради нејзиниот прекрасен глас, па повика неколку фанови со неа на сцена да танцуваат, а тие – не и кажаа дека фустанот од задната страна и исчезнал!

На 45 години, Тони изгледа многу добро. Треба ли да биде засрамена од тоа што и се случи?

Во еден момент забележа дека задниот дел од фустанот паднал, се покри со големо машко сако на еден од своите фанови, а потоа – погледнете во видеото!

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment