MKDNews.com

Сноуден откри тајна на ЦИА, ќе преживеат само избраните!?!

август 06
14:31 2013

Откриена е тајната која ЦИА ја крие 14 години. Накоро милиони луѓе ќе го загубат животот. Станува збор за сончевите експлозии кои го носат кодираното име „killshot“. Ова го тврди Едвард Сноуден поранешниот соработник на ЦИА.

Звучи неверојатно но документите објавени од Сноуден докажуваат дека уште пред 14 години неговите колеги од ЦИА знаеле дека престојните катаклизми се неизбежни. Од тогаш неколку држави во светот се подготвуваат за глобален глад.

Како дел од работата врз овој проект НАСА овозможила достап до сите свои комуникациони системи. Резултатите од спроведените истражувања недовосмислено покажуваат дека сончевите експлозии ќе бидат ужасни, ќе предизвикаат срив на електрониката, ќе настапи остар недостиг на храна и вода, а достап до ресурсите после катаклизмата ќе имаат само државите од елитата кои ќе преживеат во вакви услови со помош на специјални објекти и техника создадена уште од времето на Студената војна и способна да издржи нуклеарен напад тврди „Еsoreiter.ru“ врз основа на информацијата обелоденета од Сноуден.

„На светот нема место за сите, ќе преживеат само избраните!“

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment