MKDNews.com

Скриена камера во лифт (видео)

август 08
11:58 2013

Возење во лифт, и било која друга ситуација во која ќе се најдете со непознати во затворен простор може да биде многу непријатна.

Кога лицето со кое сте заглавени се труди да направи бизарена ситуација, резултатите може да бидат забавени.
Од таа идеја тргнува и оваа скриена камера.
Погледнете:

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.