MKDNews.com

Северина го тужила Милан Поповиќ

август 31
19:49 2013

Северина Вучковиќ поднела тужба во Општинскиот граѓански суд во Загреб против српскиот бизнисмен Милан Поповиќ,со кого има син.

Северина има намера нивниот син Алаксандар сама да го издржува и да го чува,

Поповиќ за поднесувањето на тужбата против него се уште официјално не е информиран,ниту пак неговите адвокати добиле официјално известување од судот дека е поднесена тужба..

Познатата хрватска естрадна ѕвезда бара детето таа го чува,но и сите контакти на кои има пораво таткото,да се одржуваат во нејзино присуство

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment