MKDNews.com

Протести во Скопје: Стоп за насилството во Египет и против масакрот во Египет

август 23
20:31 2013

Учесниците во протестниот митинг во Стара турска чаршија кој започна пред Мурат Пашина џамија побараа Стоп за насилството во Египет и против масакрот во Египет .
Организаторите на овој протест ја поддржуваат мирољубивата волја на народот на Египет.
Токму на тој народ, велат учесниците на протестот, му е неопходна морална поддршка во борбата за зачувување на елементарните човекови права.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment