MKDNews.com

Пристаништето во Охрид без бродови

август 17
12:52 2013

Пристаништето во Охрид летово за прв пат остана без бродови.Сите пловни објекти уште утринава, полни со патници тргнаа кон излетничките места на источното охридско крајбрежје,најмногу кон Свети Наум.

prazno2w

Фото: ohridlive.com

-Ова лето прв пат сите поголеми бродови беа ангажирани.Тргнаа од Охрид полни со патници.Најголем интерес имаше за Свети Наум.Сите сакаат да го видат ова излетничко место.Очекувам вака да биде и утре.Веќе од идниот викенд,по правило,бројот на гостите значително се намалува,вели еден кајчар кој летото го помина на пристаништето,превезувајќи гости до Канео.

Tags

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment