MKDNews.com

Пожар кај селото Црнобуки Битолско (видео)

август 21
18:19 2013

Гори во близина на селото Црнобуки Битолско, поточно на ридот каде гори сува трева. Горело од вчера, а денес пожарот се проширил. Територијалната противпожарна единица најнапред испратила две екипи кои заедно со локалното население се обидувало да го изгласнат пожарот. Попладнево била испратена уште една екипа за да го изгасне пожарот ,јави ТВ Тера.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment