MKDNews.com

Полицаец и ставил лисици за да ја спаси девојка од самоубиство (фото)

август 16
17:23 2013

Девојката сакала да се фрли од бетонската плоча на билбордот но полицаецот се сетил да и стави лисици со кои ја врзал за себе – ако таа се фрлела ќе го повлечела и него во сигурна смрт!

Драмата се одвивала во центарот на Пекинг. Храбриот полицаец разговарал со девојката, а потоа успеал да и стави лисици со кои ја врзал за себе, и го фрлил клучот. Во случај таа да се фрлела, тој ќе паднел заедно со неа во сигурна смрт!

– Таа знаеше дека ако се убие ќе повлече уште некој со себе и тоа ја натера да се откаже. Чинот на полицаецот е храбар. Немавме поим дали таа во некој момент ќе реши да скокне – вели еден од полицајците.

2345992192-exclusive-Pix-Officer-handcuffs-woman-to-stop-her-from-suic

Фото: Exclusive Pix

Фото: Exclusive Pix

Фото: Exclusive Pix

 

 

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment