MKDNews.com

Погледнете ја реакцијата на директен повик за секс (видео)

август 27
21:05 2013

Некои тврдат ако прашате доволен број девојки за секс, барем една од сто ќе ја прифатат вашата понуда.
Во желба да откријат колку теоријата е вистинита, група пријатели кои се занимаваат со снимање трикови, но и со социјални експерименти, одлучиле еден од своите членови да го испратат на овој важен состанок.
Еве како тече целиот експерименр: Mомче и девојка им приоѓаат на луѓето на улица и директно ги прашуваат дали се за секс во тројка и тоа веднаш. Некои од нив, главно мажи, беа заинтересирани за предлогот, но повеќето ја испуштија „шансата“.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment