MKDNews.com

Плескавица тешка 55 кг (видео)

август 30
15:16 2013

Мајсторите за скара од  Лесковац направија плескавица која тежи 55 кила. Најважно е квалитно месо и постојана вежба, велат ново-старите рекордери Горан Тодоровиќ и Иван Ѓорѓевиќ.
За да влезат во книгата на рекорди тие треба да ќе чекаат до следната година.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment