MKDNews.com

Пипи Долгиот Чорап сними порно филм ?(фото)

август 28
05:06 2013

Се сеќавати ли на популарниот филм за деца „Пипи Долгиот Чорап“? ,сигурно се сеќавате на и невообичаеното девојче кое ретко кога немаше да ве изненади со своите идеи. Пипи е најпознат измислен лик на Астрид Линдгрен, а нејзината книга „Пипи Долгиот Чорап“ преведена е на 92 разни јазици. Во 40-тите години од минатиот век, кога била издадена книгата, локот на девојчето бил доживуван како контроверзен.

Пипи е најсилното девојче во светот, има пеги и црвени плетенки кои стојат во вис, им се противи на возрасните и е невоспитана. Живее без родители во куќа наречена Вила Вилекула, заедно со својот пегав коњ Лила губен и мајмунот Господин Нилсон. Нејзината мајка е на небото, таткото Ефраим Лангструмп е крал на црнците на островот Курекуредутон во јужното море, а таа има вреќа полна со златници.

0827-pippi-longstocking-sex-twitter-3

Фото TMZ

Таа од филм за деца, сега снимаше филм за возрасни. Станува збор за снимка која таа ја направила со нејзиното поранешномомче кое сега сака да го продаде на проно фирма во Холивуд.

Порталот „ТМZ“ објави дека порно филмот на триесет и деветгодишната Тами Ерин е домашно видео, но се уште се бара купувач за него. Во филмот Тами заедно со „неидентификуван пенис“ заземаат различни секс – позиции.
Тами Ерин во интерву за „TMZ“ вели дека никој нема да го види тоа домашно видео зошто да ја овјави таа снимка некоја од порно конпаниите ќе треба да добие дозвола од Ерин.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment