MKDNews.com

Овој Македонец сака да оди на Марс (видео)

август 11
20:01 2013

public-d246beca-a211-4d46-8c14-c372dc23963dГоран Атанасов (19) е единстениот Македонец кој се наоѓа меѓу 100.000 пријавени апликанти за еднонасочнен пат на Марс.

Вели дека е одличен кандидат за на Марс ,затоа што  е компјутерски техничар кој отсекогаш сакал да оди во Вселената ,зборува одлично грчки ,добро англиски, македонски, српски и бугарски.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.