MKDNews.com

Охридска кампања против Грција!

август 05
17:23 2013

Слаба сезона, малце гости…освен илинденскиот викенд во Охрид ова година туристирчката сезона помина катастрофанло..
Дали Охриѓаните си криви или Грција е толку многу поубава од Охрид, оставаме во средина. Сепак мислам дека фалит и убава промоција за Охрид во Македонија. Ниедна туристичка агенција не го рекламират Охрид. Сите реклами се за странство а најпојќе за Грција. Плукаме по Грци, но сепак масовно се ојт таму на одмор!
Ете како почеток подолу 2 наши предлози… Првата слика да се постави во секоја туристичка агенција и секоја македонска вебстраница и при излез на Македонија накај Грција.
Втората слика да се стајт на Македонска-Грчка граница на влезот од Македонија.. Казна од 50 евра при секое враќање од Грција… Можда така ќе им се вратит паметот на Македонците кој одет во Грција на одмор!

Извор: ohrigani.mk

kampanja1

 

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment