MKDNews.com

Охрид се полни за Илинден

август 01
21:00 2013

Убавото време што го предвидуваат метеоролозите, како и продолжениот викенд одат во прилог на очекувањата на охридските туристички работници за добра посетеност на Охрид за Илинден.

Туристите којшто престојуваат во Балканскиот Ерусалим воодушевени од езерото ,гостопримството и културно историските знаменитости .

Градоначалникот Бакрачекски на став дека доколку не послужи времето бројот на туристите и понатаму ќе се зголемува.
Фотографијата што ни ја испрати наш читател  од наплатната рампа кај Тетово доволно зборува дека према Охрид се упaтуваат голем број на граѓани…1077587_393782257400509_504465124_o

Tags

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.