MKDNews.com

Обама се прошета низ центарот на Скопје (Фото)

август 15
21:56 2013

Обама-Малик Обама денеска се прошета низ центарот на Скопје.Тој имаше можност да ја посети Куќата на Мајка Тереза.

Screenshot_11

Фото: skopjeinfo.mk

Обама во Македонија пристигна по покната на Балканскиот мировен клуб и денеска поплдне ќе прими Повелба за мир во името на Фондацијата “Барак Обама Хусеин”.

Screenshot_12

Screenshot_13

Screenshot_14

Screenshot_15

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment