MKDNews.com

Направен е првиот паметен вибратор

август 07
12:31 2013

Американската компанија „Vibease“ ја произведе првата умна сексуална играчка-вибратор од осум сантиметри за кој креаторите тврдат дека може да ги задоволи и најпробирливите жени.За користење на вибраторот не се поребни раце,тој преку Bluetootha се спојува со смартфон и користи посебна апликација која управува со него.Тој е толку мла што може да стави во женските гаќички.

Креаторите на првиот умен вибратор велат дека покрај двојките играчката можат да ја користат и жени кои не сакаат во сексот да го вклучат мажот.Со апликацијата„Fantasy“ можеда се доживее истотот она како љубовниците од книгите или од филмовите,а можат да се креираат и сопствени еротски приказни.Битно е дека брзината на играчката ја следи приказната.

Според креаторите,тие создале играчка која може да стави во секоја торбица и дека на жените може да и служи во секоја прилика.Уредот од осум сантиметри е мек и е пријатен кога се држи во прстите,а направан е сто насто од силикон и е водоотпорен.

uigjkkjghb

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.