MKDNews.com

Муслиманските браќа лажираат повреди пред камерите (видео)

август 19
16:39 2013
laziranje-povreda-01

Кечап на маица

Телевизијата Ал Џазира, која јавно го поддржува екстремистичко движење во Египет, ја прекинала програмата кога било откриено дека раната е лажна и дека најверојатно станува збор за кечап на маицата.

Наводно, повредениот член на Муслиманското братство во Египет бил фатен со лажна рана пред камерите на Ал Џазира.
Прилогот ги следел наводните жртви на режимот во Египет кои се криеле околу џамијата Фатех во Каиро…

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.