MKDNews.com

Министрите Јанкуловска и Јанакиевски денес во посета на Охрид

август 10
08:51 2013

Министерката за внатрешни работи во Владата на Република Македонија Гордана Јанкулоска, заедно со Министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески, денес ќе ја посетат Капетанијата во Охрид.

На средбата ќе присуствува и Командирот на ПС за граничен надзор „Охридско Езеро“ Џајко Џајкоски, а целта ќе биде да се разговара околу мерките кои се преземаат годинава за воведувањето ред во езерската пловидба и контролата на пловните објекти.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.