MKDNews.com

Масира шепи од лав тежок 250 килограми (видео)

август 05
12:54 2013

Има само 18 години, а веќе е успешен тренер на лавови. Шендор Ларенти има развиено неверојатно пријателство со лав од 250 килограми, на кого од време на време му ги масира нозете, го прегрнува,и се игра со него.
Се почнало кога имал само 13 месеци, и тој веќе си играл со слонови. На 11 години прв пат видел гепард, и се родила неговата љубов кон големи мачки.
Тој израснал заедно со повеќето лавови кои ги тренира.
– Заву е вистинска маса, тој постојано сака да биде во центарот на вниманието. Јас и тој сме најдобри пријатели – вели момчето од Јужна Африка.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.