MKDNews.com

Македонски новинар во САД се судри со обезбедувањето на Самарас (видео)

август 09
00:35 2013

“Не ви се плашам” им рече дописниокот на МИА од Вашингтон Цветин Чилиманов на обезбедувањето на Самарас кои го спречија Цветин Чилиманов да му постави прашање на грчкиот премиер Самарас при неговата посета во САД.

Погледнете го видеото

ВИДЕО: Press24/Сител