MKDNews.com

Мајкл и Зита Џонс се разделуваат?

август 02
15:06 2013

По 13 години се чини дека дојде крај на бракот на Мајкл Даглас (68) и Кетрин Зита Џонц (43).

Американскиот “Стар” на својата насловна страна кој излегува на 12 август донесува ексклузивна приказна за нивниот развод

Списанието наведува дека за разводот е виновно нејзиното биполарно пореметување со што Мајкл не можел повеќе да се носи.Наводно,Мајкл веќе ангажирал и адвокат.

Глумецот веќе се иселил од нивниот заеднички дом и се подготвува за мачна бракоразводна парница.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.