MKDNews.com

Мадона со метална навлака на забите

август 23
07:47 2013

madona89Кралицата на попот Мадона привлекла големо внимание поради невообичаениот изглед на забите на кои ставила метална навлака.Ова предизвикало негативни коментари.Некои тоа го толкуваат како духовна криза на пејачката и страв од стареење,а не исклучуваат и други причини.

Металните навлаки за заби не се редок моден детаљ меѓу реперите,но 55 годишната Мадона сакала да покаже дека е еднакво “опасна”,па вградила отворена златна навлака меѓу која се нејзините вистински заби.Навлаките за заби не се редок детаљ меѓу реперите,но овој кај Мадона не е прифатен кај обожавателите.

На социјалните мрежи преовладуваат негативни коментари за потегот на славната Мадона.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.