MKDNews.com

Каролина Гочева одмара во Охрид (фото)

август 05
20:02 2013

Нашата позната поп пејачка шпицот од летото го минува во Охрид, и со тоа помага на посетеноста на овој наш туристички град. Каролина со очила и шеширче се обиде да се скрие и од сонцет, и од фановите и од објективите.

Фото: Н.Батев (ВЕЧЕР)

Фото: Н.Батев (ВЕЧЕР)

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment