MKDNews.com

Итри Македонци ,во Грција сме од Романија и Холандија? (фото)

август 12
22:15 2013

После сите тие малтретирања и оштетувања на автомобили од страна на грчките граѓани неколку Македонци сами ги сокриле ознаките МК со цел да си ги зачуваат автомобилите.

Еден Кавадарчанец кој летувал во Олимпик Бич, а сакал да се поштеди од проблеми и да го заштити својот автомобил од грчките насилници, ја сокрил МК ознаката на регистарската табличка со сина лента на која напишал „NL“ (Холандија).

Друг итар македонец од Прилеп, слично се снашол па на табличката залепил сина налепница со ознаката „PO“ (Романија).

Фото:Канал 5

Фото:Канал 5

Фото:Канал 5

Фото:Канал 5

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.