MKDNews.com

Градоначалнику, подржете го микрофонот – рече новинарката и се соблече во интервју! (видео)

август 26
16:10 2013

Новинарката Лори Велбурн прописно го збуни градоначалникот на Келоун, Канада. Прашањето – дали во Келоун е законски дозволено жената да оди гола од половина нагоре во јавност, го илустрираше соблекувајќи се.

Градоначалникот Волтер Греј потоа мораше пред голата новинарка да објаснува што е законски а што не, зошто мисли дека женската голотија е непристојна и многу други работи. Погледнете!

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.