MKDNews.com

FedEx испорачува пакетчиња полоши и од државната пошта (видео)

август 01
10:36 2013

Дали некогаш сте се запрашале што се случува со вашата пошта за време на транспорт? Приватната компанијата FedEx има за задача на безбеден начин и навреме да ги испрати сите пратки во светот, но понекогаш, тоа не се одвива во најдобар ред.

На YouTube е објавена снимка во која се гледа како двајца вработени во компанијата ги товарат пратките во возило и притоа добро се забавуваат.

Откако видеото било објавено на YouTube, компанијата јавно се извини.