MKDNews.com

Двоен цепелин на Вугринец и Георгиевски (Видео)

август 29
15:53 2013

Погледнете го двојниот цепелин на Вугринец и Георгиевски, акција која долго ќе се памети!

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment