MKDNews.com

Изваде „чудовиште“ од нејзината глава (видео)

август 10
22:53 2013

Eдна млада девојка која била во Белизе пред неколку години осетила дека има нешто што мрда, живее и се храни во нејзината глава. Таа за да се увери дека не и се причинува отишла на лекар каде и рекле дека се работи за мува која поставила мали ларви кои се хранат од сите цицачи – вклучувајки го човекот и тие понатаму самите прават отвор и влегуваат во телото на жртвата. Таму се развиваат и по 6 недели излегуваат сами и паѓаат на земја каде што се изведуваат целосно развиени муви.
Во првиот дел од видеото девојката објаснува дека не може да чека 6 недели за да излезе мувата и ќе проба со метод на задушување на ларвата да ја извлече од главата.
Откако не успева извлекувањето на ларвата оди на лекар каде повторно е неуспешно вадењето на ларвата. Таму и ставаат леплива трака за да ја задушат ларвата за да ги ослободи пипците со кој се држи внатре. После сите овие обиди конечно усспева да ја извади ларвата но и многу болно и вознемирувачки , погледнете

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.