MKDNews.com

Ад хок комисијата не реши ништо, си дадоа дополнителен рок

август 24
01:21 2013

По целодневна расправа за настаните што се случија на 24 декември минатата година, комисијата задолжена да ги расветли овие прашања не донесе никаква одлука, ниту пак потпиша некаков извештај

По целодневна расправа за настаните што се случија на 24 декември минатата година, комисијата задолжена да ги расветли овие прашања не донесе никаква одлука, ниту пак потпиша некаков извештај. Претседателот во оставка, Борче Давитковски кажа дека за некои прашања се уште нема консензус
– И покрај многу напори, останаа неколку отворени прашања. Сега се отворени сите опции, се надевам дека ќе најдеме сили да ја решиме оваа работа. Средба со лидерите на партиите најверојатно ќе нема, ќе се обидеме во полн состав на комисијата да ги решиме спорните прашања, кажа Давитковски.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment