MKDNews.com

Застрашувачки и прекрасен свет на Google Street View (фото)

јули 13
19:47 2013

На многумина ви е позната страницата “9 Eyes”, а станува збор за страница на која авторот собира бизарни, но понекогаш и уметнички фотографии, кои можете да ги пронајдете на Google Street View.
Од надреални до прекрасни, овие се сaмо некои од сцените кои ги забележала камерата на Google, шетајќи на безброј различни локации ширум светот.

Понекогаш е тешко да се поверува дека некои од овие фотографии не настанале намерно, а понекогаш е невозможно да се објасни за што точно се работи.

Во секој случај, препорачуваме да ги погледнете фотографиите.

[print_gllr id=10997]
(tocka.com.mk)

Tags

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment