MKDNews.com

„Вонземјаните ја заобиколуваат Земјата бидејќи луѓето се идиоти“

јули 14
19:04 2013

Откако неодамна е забележана појава на НЛО на небото над Санкт Петерсбург, рускиот астроном Сергеј Смирнов тврди дека знае зошто се уште не сме успеале да воспоставиме контакт со суштествата од другите планети- вонземјанците за заобиколуваат Земјата бидејќи луѓето се идиоти.

ufo hoax_4bb47506026ed_hiresОвој научник со престижна лабараторија за космички истражувања во Опсерваторијата Пулково вели дека вонземјаните ја заобиколуваат Земјата во голем обем бидејќи сметаат дека луѓето се многу опасни за нив. Тој вели дека „малите зелени“ немаат доверба во луѓето кои се однесуваат како „волци“ кон сопствената планета, системски ја уништуваат.

-Вонземјаните на нас гледаат каконеразвиени идиоти. Можеби нас не изолирале некако од остатокот од галаксијата. Можеби испраќаат предупредувања настотина милијарди ѕвезди, тврдејќи дека ние како цивилизација сме многу опасни, коментира Смирнов.

Вонземјанците, по негово мислење, се плашат од луѓето да не ги злоупотребат нивните знаења, па затоа се држат понастрана од земјата.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment