MKDNews.com

Во Драч гордо се вее македонското знаме (фото)

јули 28
17:10 2013

Амбасадорот на Република Македонија Г-дин Веле Трпевски вчера во центарот на Драч, Република Албанија отвори почесен консулат на Република Македонија почесен консул е Г-дин Александар Пило.

Македонските граѓани и Македонците во Република Албанија добија уште еден центар во Република Алабнаија каде можат да се обратат за сите евентуални прашања или проблеми кои ги засегаат.Гордо се вее Македонското знаме во Драч!

konzul

фото www.ilinden-tirana.com

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.