MKDNews.com

Велосипедист за време на трка застана да измолзи крава (фото)

јули 30
14:02 2013

Оваа слика е хит на интернет ! Се е јасно нели.? Велосипедистот запрел во непозната локација во текот на трката, со цел да се “позајми” малку млеко од кравата.Ова секако е дозволено и не е допинг.

Велосипедистот од шпанскиот тим Мовистар одлично се снашол откако останал без вода , малку млеко од крава е одличен „допиг“ во текот на исцрпувачката етапа.

Фото: Facebook

Фото: Facebook

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment