MKDNews.com

Си нацрта пенис среде вести и не примети (видео)

јули 26
02:59 2013

Новинарката на Еј-Би-Си Њус, Сајобан Рајли, сосема нормално цртала на картата, за да покаже на своите локални гледачи како изградбата на новиот пат ќе влијае врз нивните секојдневни активности, но со мала несреќа и неработење на екранот успеа да го нацрта машки полов орган.

Рајли не сакајќи нацртала огромен пенис на средина на мапата, односно во центарот на градот Сагинано во соединетата држава Мичиген, а видеотно стана неворојатен хит.

 

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.