MKDNews.com

Се „преполови“ и ги плаши луѓето (видео)

јули 19
21:58 2013

Илузионистот Енди Гросу одлучил да плаши случајни минувачи, и тоа како „пола човек“.

Тој решил да плаши случајни минувачи, но нивната реакција да ја сними со камера.

Начинот кој го избрал за оваа цел им се прикрадувал зад грб „држејќи“ ги своите нозе во раце. Преплашените луѓе бегале во паркот на сите страни, погледнете.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment